Lilla Kulturveckan i Sunne 5-7 augusti 2018


Första veckan i Augusti är alltid kulturvecka i Sunne och vi tar chansen att ta del av denna veckan. Vi kallar den LILLA KULTURVECKAN och det är söndag-tisdag. Kulturveckan anordnas av Stiftelsen Selma Lagerlöfs Litteraturpris. 

Efter incheckning på Ulvsby herrgård, här skall vi bo i 2 nätter, åker vi direkt till Berättarladan och ser årets föreställning. Anna Svärd av Selma Lagerlöf - den tredje delen av Löwnsköldska ringen. Det är Västanå teater som sätter upp denna pjäs. Här ser vi också den otroligt vackra utställningen av kostymer sedan olika spelningar under åren. 

Besök på Mårbacka med guidad visning står med på schemat. Vi skall avnjuta en av luncherna på Kulinarika på Aplungen i Västra Ämtervik. Ett naturskönt belägen Mat & Vingård i Fryksdalen. Bibbi Kringlund serverar mat med lokala smaker och har under flertalet år levererat maten till Berättarladan under sommarspelningarna.   

Vi möter värmländsk konst och kultur och tar del av årets program på Kulturveckan. 

Innan bussen vänder mot Stockholm igen så gör vi en kort sightseeing & stopp i Karlstad. Vi besöker Sandgrund - Lars Lerins Konstahall. Här får vi en guidad visning och njuter av vacker konst. 

Med på resan är lokal guide & reseledare. 

Är du mer intresserad. Kontakta oss för detaljerat program. 

Tel. 054-10 10 30 eller skicka e-post info@resedesign.se


PRIS 3795:- per person. 

I priset ingår: buss t/r från Stockholm, 2n på Ulvsby Herrgård i Sunne, 2 x middag, 3 x lunch, Föreställning Anna Svärd, guidad visning på Mårbacka, kulturevenmang i Sunne, Guidad visning på Sandgrund - Lars Lerins Konsthall. Reseledare & Guide.

Enkelrumstillägg: 650:- 


Påstigning: 
Stockholm C, Klarabergsbergsviadukten
Liljeholmen
Huddinge

Exakt påstigningsadress får du vid bokning.