FOTOEXPEDITION - SVALBARD 28/9-2/10

 - Packa din kamera och häng med på en annorlunda upplevelse! - 

En resa med hög spänning, vacker natur, historia och inte som vanliga resor!


Vi gör vår 3:e FOTOEXPEDITION till Svalbard - där vi upplever fantastisk natur & vildmark. Vi har valt att kalla det fotoexpedition för att vi har med oss proffessionell fotograf som inspirerar, instruerar och ger massor med bra tips. Har du en systemkamera, digitalkamera eller mobiltelefon och fotograferar med - det fungerar med vilken som. Resan är organiserad med aktiviteter som är förbokade men då vi befinner oss i Arktis där väder & vind kan förändras snabbt och det kan hända oförutsedda upplevelser - så ger vi inga exakta tider från början. Vi lovar en upplevelse på vår fotoexpedition utöver det vanliga! 

Vi som har planerat resan, reser med och tar hand om er alla dagarna är: 


Linda Modin Klemner - Fotograf

Linda Modin Klemner är grundare till det framgångsrika företaget Klemner Studio och har arbetat som fotograf sedan 1997. Hennes intensiva intresse för fotograferandet har gett henne massa erfarenheter. Linda har egen studio i Karlstad och fotograferar såväl människor som produktfotograferingar. Även flitigt anlitad bröllopsfotograf och porträttfotograf. Dokumentärfotouppdrag runt om i Världen genom åren har tagit henne till länder som Etiopien, Nepal, Bangladesh och USA, även jobbat som ansvarig fotograf och inspiratör på Fotoexpedition på Svalbardresor. Linda delar gärna med sig av sina erfarenheter och kunskaper samt ger deltagarna mycket tid både i grupp och individuellt.


Kristina Sundqvist - Reseledare Resedesign startade hon 2013 efter att arbetat med resor nästan hela sitt verksamma liv. Allt från att sitta på resebyrå, producera resor, arbeta som reseledare och med sälj och marknadsföring av Hurtigruten håller hon med den danske författaren, HC Andersen som säger; -att resa är att leva-. Från Antarktis vid sydpolen till Svalbard nästan vid nordpolen har hon rest både på egen hand men också med grupper. Norge med sin fantastiska natur är ett av många resmål som hon har högt upp på sin lista. 2001 gjorde hon en stor resa i sitt liv när hon flyttade från Skåne till Värmland och just Värmland finns det mycket att uppleva, tycker Kristina. 

 


OM SVALBARD

SVALBARD är ögruppen och Spetsbergen är största ön. Det ligger på 78° nord, ca 130mil från Nordpolen, 3 timmar med flyg från Oslo. En kombinationen av orörd vildmark och det goda livet. Svalbard är avsides med extremt väder och på sommaren går solen aldrig ner! Det är en unik natur och det är som arktisk öken. Longyearbyen är en modern internationell stad i miniformat med bra hotell, restauranger, charmig arkitektur och ett internationellt erkänt universitet. Ca 2500 invånare lever på Svalbard på lite olika platser - men kungen av Arktis finns det minst 3000st av. 

VILL DU RESA MED OSS? 

Kontakta oss: Tel. 054 - 10 10 30 eller skicka mejl till info@resedesign.se

resedesign telefon: 054 - 10 10 30. e-post: info@resedesign.se